Η ανάλυση μας για το Μακεδονικό ζήτημα και το συλλαλητήριο

Featured

verginaΤώρα στα Ελληνικά: Διαβάστε την ανάλυση μας για το Μακεδονικό ζήτημα, με εκτενή αναφορά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και στις αντιδράσεις του πολιτικού κατεστημένου και των ΜΜΕ (Ελληνικών και ξένων). Περιέχει γεωπολιτική ανάλυση, ανάλυση για την ευρύτερη σημασία του συλλαλητηρίου στη σημερινή Ελλάδα, και αναφορά στο παρελθόν και στις παράλληλες δραστηριότητες του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, που θέτει προς αμφισβήτηση την ουδετερότητα και αντικειμενικότητα του.

Διαβάστε την ανάλυση εδώ: http://www.freepen.gr/2018/02/blog-post_27.html.

Feb 17

Το κείμενο της συνέντευξης μας με το δημοσιογράφο Άλεξ Χριστοφόρου

christoforou2Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης μας με τον δημοσιογράφο και αναλυτή Άλεξ Χριστοφόρου από την ενημερωτική ιστοσελίδα TheDuran.com. Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε την εβδομάδα της 10-19 Φεβρουαρίου 2017. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

Μιχάλης Νευραδάκης: Μαζί μας σήμερα στην εκπομπή Διάλογος για την συνέντευξη της εβδομάδας είναι ο δημοσιογράφος Άλεξ Χριστοφόρου, συνιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας theduran.com. Κύριε Χριστοφόρου, ευχαριστούμε που βρίσκεστε μαζί μας σήμερα.

Άλεξ Χριστοφόρου: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΜΝ: Ας ξεκινήσουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πως θα αξιολογούσατε τις πρώτες εβδομάδες τις προεδρίας Τραμπ και τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει μέχρι στιγμής; Θα λέγατε πως έχει τηρήσει, μέχρι τώρα, τις προεκλογικές του δεσμεύσεις; Continue reading

Feb 09

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη για γεωπολιτικά ζητήματα με τον Άλεξ Χριστοφόρου

christoforouΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μια εξαιρετικά επίκαιρη συνέντευξη με το Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο Άλεξ Χριστοφόρου, συνιδρυτής της ενημερωτικής ιστοσελίδας TheDuran.com. Ο Άλεξ θα μας μιλήσει για την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών επί της προεδρίας Τραμπ, για τις αντιδράσεις της Ρωσίας στις δυτικές προκλήσεις, για τις εξελίξεις στη Συρία αλλά και στην Ουκρανία, για τις Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, για το Brexit και την στάση της κυβέρνησης Τραμπ σε ένα ενδεχόμενο Grexit, για τις πρόσφατες συνομιλίες για το Κυπριακό, για το ποιοι πυροδοτούν τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις κατά της νέας κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, και για άλλα επίκαιρα ζητήματα.

Αυτή η συνέντευξη θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος».

Apr 21

Το κείμενο της συνέντευξης μας με τον οικονομολόγο και Γενικό Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη

kazakisΑκολουθεί το κείμενο της συνέντευξης μας με τον οικονομολόγο, αναλυτή, και Γενικό Γραμματέα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρη Καζάκη. Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε την εβδομάδα της 14-20 Απριλίου 2016. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

ΜΝ: Μαζί μας σήμερα εδώ στο Διάλογος Radio για την συνέντευξη της εβδομάδας είναι ο οικονομολόγος, αναλυτής, και γενικός γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θα μας μιλήσει για την τρέχουσα οικονομική και πολιτική επικαιρότητα αλλά και για το μείζον θέμα του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος. Κύριε Καζάκη, ευχαριστούμε που βρίσκεστε στην εκπομπή μας για άλλη μια φορά.

ΔΚ: Καλώς σας βρήκα και βεβαίως χαιρετώ και τους ακροατές της εκπομπής.

ΜΝ: Πριν συζητήσουμε την οικονομική επικαιρότητα, ας μιλήσουμε πρώτα για τις εξελίξεις όσον αφορά το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα. Έχετε μιλήσει εκτενώς για αυτό το θέμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω καταρχήν, η πρόσφατη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, στην οποία συνυπέγραψε και η Ελληνική κυβέρνηση, είναι νόμιμη και είναι εφαρμόσιμη; Το διεθνές δίκαιο τι προβλέπει;

Continue reading

Feb 28

Το Σχόλιο της Εβδομάδας: 18-24 Φεβρουαρίου 2016

SholioebdomadasΤου Μιχάλη Νευραδάκη

Πριν από περίπου τρία χρόνια, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω στην καρδιά του τέρας, επισκέπτοντας την έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο στα πλαίσια ενός ακαδημαϊκού προγράμματος. Αυτή ήταν μία εβδομάδα που για μένα προσωπικά ήταν γεμάτη μιζέρια αλλά που ταυτοχρόνως ήταν άκρως διαφωτιστική. Ακούγοντας τους αξιωματικούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ να μιλάνε για την Ελλάδα και για θέματα που αφορούν τη δημοκρατία, κατάλαβα πολλά πράγματα για το σκεπτικό τους και για την πολιτική που εφαρμόζουν. Στις ομιλίες που παρακολούθησα, σημείωσα μερικές από τις πιο…αποκαλυπτικές απόψεις των τεχνοκρατών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προδίδουν θαυμάσια το σκεπτικό τους, ότι δηλαδή:

Continue reading

Nov 13

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον δημοσιογράφο και παραγωγό Άρη Χατζηστεφάνου

hatzistefanou1Αυτή τη εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία ιδιαίτερα επίκαιρη συνέντευξη με τον γνωστό δημοσιογράφο, συγγραφέα, και παραγωγό Άρη Χατζηστεφάνου.  Σε αυτή την συνέντευξη, ο Χατζηστεφάνου θα μιλήσει για την πρόσφατη δημοσιογραφική του αποστολή στην Ουκρανία και στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, για τις τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο, για την κατακόρυφη πτώση της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και για το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του, με τίτλο Φασισμός Α.Ε. Αυτή είναι μία άκρως galaniενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν θα θέλατε να χάσετε.

Επίσης, θα μεταδώσουμε το καθιερωμένο σχόλιο της εβδομάδας, και στις περισσότερες μεταδόσεις μας, το ειδικό μουσικό μας αφιέρωμα για την Δήμητρα Γαλάνη.  Ακούστε όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

Nov 06

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον οικονομολόγο Στέργιο Σκαπέρδα

skaperdas2Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία επίκαιρη και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον οικονομολόγο και καθηγητή Στέργιο Σκαπέρδα του πανεπιστημίου University of California-Irvine στις ΗΠΑ.  Σε αυτή την συνέντευξη, ο κ. Σκαπέρδας θα προσφέρει την δική του ανάλυση για την τρέχουσα οικονομική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για τις οικονομικές πολιτικές που εξακολουθεί να εφαρμόζει η Ελληνική κυβέρνηση μαζί με την τρόικα, για τις πρόσφατες οικονομικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επίσης θα προσφέρει τις δικές του προτάσεις και λύσεις για το πως θα μπορούσε η Ελλάδα να φύγει από την οικονομική κρίση.  Αυτή θα είναι μία πολύ λεπτομερή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη με έναν καταξιωμένο καθηγητή που δεν θα θέλατε να χάσετε!ritsos1

Επίσης, αυτή την εβδομάδα στις περισσότερες μεταδόσεις μας, θα παρουσιάσουμε ένα ειδικό μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν μελοποιηθεί από την ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, καθώς και το καθιερωμένο σχόλιο της εβδομάδας.  Ακούστε αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

Oct 30

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Greg Palast

palastΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία άκρως αποκαλυπτική και επίκαιρη συνέντευξη με τον γνωστό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian, Al Jazeera) και συγγραφέα Greg Palast, ο οποίος είναι ο συγγραφέας βιβλίων όπως «Billionaires and Ballot Bandits», «Vulture’s Picnic», και «The Best Democracy Money Can Buy».

Στην συνέντευξη μας, ο Palast θα αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και τις επιπτώσεις των πολιτικών λιτότητας που έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια, και θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών του για το πως τα διεθνή hedge funds έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και έχουν συμβάλλει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας.  Επίσης, ο Palast θα συζητήσει τις περιπτώσεις χωρών όπως την Αργεντινή, τη Βραζιλία, και τον Ισημερινό, και τον τρόπο με τον οποίον αυτές οι χώρες αντιστάθηκαν στις απαιτήσεις του ΔΝΤ και τον διεθνών τραπεζιτών.  Κλείνοντας, ο Palast θα παρουσιάσει το πιο πρόσφατο αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ, για το πως γίνονται προσπάθειες να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου από 3,5 εκατομμύρια πολίτες, κυρίως μειονότητες, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μαζί με την συνέντευξη μας, θα παρουσιάσουμε το καθιερωμένο σχόλιο της εβδομάδας, και στις περισσότερες μεταδόσεις μας, ένα ειδικό αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν μελοποιηθεί από ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη.  Όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

Oct 16

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με την καταξιωμένη σεφ Νταϊάν Κόχυλα

kochilasΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε συνέντευξη με την γνωστή σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια Νταϊάν Κόχυλα.  Η Κόχυλα θα μας μιλήσει για το καινούριο της βιβλίο, τα μαθήματα Ελληνικής μαγειρικής που προσφέρει στην Ικαρία, για τις προοπτικές που έχουν τα Ελληνικά τρόφιμα για καταξίωση στην διεθνή αγορά, για την εκπομπή μαγειρικής, «Τι Θα Φάμε Σήμερα Μαμά» που παρουσίαζε στην Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση, και για πολλά άλλα θέματα.Ikariabook

Μαζί με την συνέντευξη μας με την Νταΐαν Κόχυλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε το καινούριο της βιβλίο, «Ikaria: Lessons on Food, Life, and Longevity From the Island Where People Forget to Die», για τους ακροατές μας που θέλουν να συμβάλλουν στην καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης της εκπομπής μας.  Για να δείτε όλα τα δώρα που προσφέρουμε και να κάνετε την δική σας προσφορά, πατήστε εδώ.

Xatzidakis-MelinaΕπίσης, θα παρουσιάσουμε τον καθιερωμένο σχολιασμό της εβδομάδας, αλλά και ένα ειδικό μουσικό αφιέρωμα στην ζωή και στην μουσική του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζιδάκι (σε όλες τις Ελληνόφωνες εκπομπές μας πλην αυτές στο Star Radio Σύμης και στο City International Θεσσαλονίκης).

Ακούστε αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

Sep 25

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης επιστήμονα Χένρι Ζιρού

HenryAGirouxΑυτή την εβδομάδα, ο «Διάλογος» θα παρουσιάσει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον διεθνής φήμης επιστήμονα και συγγραφέα Χένρι Ζιρού.  Ο Ζιρού είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο MacMaster του Καναδά και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων, όπως οι πρόσφατοι τίτλοι του: «Education and the Crisis of Public Values», «Youth in Revolt: Reclaiming a Democratic Future», και «Neoliberalism’s War Against Higher Education». Ο Ζιρού εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, και είναι επίσης ο ιδρυτής της πρωτοβουλίας Public Intellectuals Project.

Στην συνέντευξη της εβδομάδας που θα μεταδώσουμε, ο Ζιρού θα αναλύσει την αυξανόμενη επιρροή της νεοφιλελεύθερης σκέψης στους πολιτικούς, οικονομικούς, και κοινωνικούς τομείς παγκοσμίως.  Θα συγκρίνει την τρέχουσα κρίση στην Ελλάδα με παρόμοιες εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού στον Δυτικό κόσμο, και θα μιλήσει για τους τρόπους με τους οποίους ο νεοφιλελευθερισμός κmanos loizosαι ο λεγόμενος «καπιταλισμός του καζίνου» επηρεάζει την παιδεία, τα μέσα ενημέρωσης, και τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα.

Μαζί με αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, θα παρουσιάσουμε τον σχολιασμό της εβδομάδας, και στους σταθμούς που μεταδίδουν την πλήρη εκπομπή μας, ένα ειδικό μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο Ελληνοκύπριο συνθέτη και καλλιτέχνη Μάνο Λοΐζο.  Όλα αυτά στον «Διάλογο» αυτής της εβδομάδας!

Apr 13

Αυτή την εβδομάδα: Ειδική εορταστική εκπομπή και συνέντευξη με τον Αναστάσιο Ντάνο

pasxaΑυτή την Μεγάλη Εβδομάδα, το Διάλογος Radio ετοιμάζει για εσάς μια ειδική εορταστική εκπομπή και μια ενδιαφέρουσα και συγκινητική συνέντευξη με τον συγγραφέα, ποιητή, και καθηγητή του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά Αναστάσιο Ντάνο.  Στην συνέντευξη που θα παρουσιάσουμε, ο κ. Ντάνος θα μιλήσει για την Ελληνορθόδοξη θρησκεία της, για το Πάσχα των Ελλήνων, για τα ήθη και έθιμα του Ελληνισμού και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει και ξεπεράσει στο παρελθόν ο Ελληνισμός, και επιφυλάσσει και ένα ειδικό μήνυμα για τους ομογενείς και απανταχού Έλληνες.

Μαζί με την συνέντευξη, θα παρουσιάσουμε εορταστική μουσική στις περισσότερες μεταδόσεις μας (εκτός από τις μεταδόσεις στο City International Θεσσαλονίκης και στο Star Radio Δωδεκανήσου).

Συντονιστείτε για αυτή την εορταστική εκπομπή και συνέντευξη αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στο Διάλογος Radio.  Και από εμάς, πολλές και θερμές ευχές για Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους ακροατές και φίλους μας!

Apr 05

Το κείμενο της συνέντευξης μας με τον Παύλο Ιωαννίδη του Ιδρύματος Ωνάση

ioannidisΑκολουθεί το κείμενο της ραδιοφωνικής μας συνέντευξης με τον επίτιμο αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση Παύλο Ιωαννίδη, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας “Και Αν Δεν Είσαι, Θα Γίνεις”.  Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 29 Μαρτίου-3 Απριλίου 2014.  Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

ΜΝ: Μαζί μας σήμερα εδώ στο Διάλογος Radio είναι ο Παύλος Ιωαννίδης, ο επίτιμος αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Ωνάση και ο συγγραφέας του βιβλίου “Και αν δεν είσαι, θα γίνεις!,” μια αυτοβιογραφία για την ζωή του, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, αργότερα σαν μέλος της Αντίστασης στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και μετά σαν πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία και στην Ολυμπιακή Αεροπορία, όπου γνώρισε και έγινε στενός φίλος και συνεργάτης του Αριστοτέλη Ωνάση και της οικογένειας του. Κύριε Ιωαννίδη, ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε μαζί μας σήμερα.

Είχατε γεννηθεί στην Γερμανία στην εποχή του μεσοπολέμου, αλλά σύντομα επέστρεψε η οικογένεια σας στην Ελλάδα, όπου μεγαλώσατε. Πείτε μας για τα πρώτα χρόνια σας στην Ελλάδα και για το πως αποφασίσατε να πάρετε μέρος στην Αντίσταση.

Continue reading

Mar 22

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη για το θέμα της εξουδετέρωσης των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο

xymikaΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα μεταδώσουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη για ένα πολύ επίκαιρο και σημαντικό θέμα με πιθανές επιβλαβές επιπτώσεις για την οικονομία και το περιβάλλον της Ελλάδας.  Θα φιλοξενήσουμε στην εκπομπή μας τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, ο οποίος θα μας μιλήσει για το σχέδιο των Ηνωμένων Πολιτειών και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να εξουδετερώσουν τα χημικά όπλα της Συρίας στον θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου έξω από την Κρήτη.  Ο κ. Βαρδάκης θα μιλήσει για το σχέδιο, για τις πιθανές περιβαλλοντικές, οικολογικές και οικονομικές επιπτώσεις για την Κρήτη και γενικότερα για όλη την Ελλάδα και την περιοχή της Μεσογείου, και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η τοπική κοινωνία της Κρήτης για να ανατραπεί αυτό το σχέδιο.  Αυτό είναι ένα θέμα που δεν έχει προβληθεί επαρκώς από τα Ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, το οποίο θα το παρουσιάσουμε και θα το καλύψουμε με λεπτομέρεια στην εκπομπή μας αυτή την εβδομάδα.

portesΕπίσης, θα παρουσιάσουμε την νέα μετάδοση του καινούριου ραδιομαγκαζίνου μας, το Portes Magazine Αποκλειστικότητες, σε συνεργασία με την συντακτική ομάδα του ομογενειακού περιοδικού “Πόρτες”. Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστεί η πολύ γνωστή θεατρική παράσταση Σωκράτης Τώρα, και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης.

Όλα αυτά και πολλά άλλα θα τα ακούσετε αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

Mar 14

Κείμενα από τις συνεντεύξεις μας, τώρα στην ιστοσελίδα του “Διάλογος”

DialogosLogo300webΜας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη! Τώρα στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε γραπτό κείμενο από συνεντεύξεις που έχουμε μεταδώσει στην ραδιοφωνική μας εκπομπή! Πλέον μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο από επιλεγμένες συνεντεύξεις που έχουμε παρουσιάσει, με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της επικαιρότητας! Απλά κάντε κλικ στις “συνεντεύξεις” στο μενού στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Επίσης, σας θυμίζουμε πως αναζητούμε εθελοντές που θα ήθελαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες μας, απομαγνητοφωνώντας μία (η περισσότερες) από τις συνεντεύξεις μας!

Nov 20

Το κείμενο της συνέντευξης μας με τον «οικονομικό δολοφόνο» John Perkins

johnperkinsΑκολουθεί το κείμενο της ραδιοφωνικής μας συνέντευξης με τον «οικονομικό δολοφόνο” John Perkins. Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 16-19 Νοεμβρίου 2013.  Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

Μ.Ν.: Μαζί μας σήμερα στην εκπομπή μας είναι ο Τζον Πέρκινς, ο συγγραφέας του γνωστού βιβλίου «Η Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου.» Τζον, ευχαριστώ που παραβρεθήκατε στην εκπομπή μας σήμερα, και για να ξεκινήσουμε, Στο βιβλίο σας είχατε γράψει πως για πολλά χρόνια εργαστήκατε ως «οικονομικός δολοφόνος.»  Ποιοι είναι αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι και πως λειτουργούν;

Continue reading