Η ανάλυση μας για το Μακεδονικό ζήτημα και το συλλαλητήριο

Featured

verginaΤώρα στα Ελληνικά: Διαβάστε την ανάλυση μας για το Μακεδονικό ζήτημα, με εκτενή αναφορά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και στις αντιδράσεις του πολιτικού κατεστημένου και των ΜΜΕ (Ελληνικών και ξένων). Περιέχει γεωπολιτική ανάλυση, ανάλυση για την ευρύτερη σημασία του συλλαλητηρίου στη σημερινή Ελλάδα, και αναφορά στο παρελθόν και στις παράλληλες δραστηριότητες του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, που θέτει προς αμφισβήτηση την ουδετερότητα και αντικειμενικότητα του.

Διαβάστε την ανάλυση εδώ: http://www.freepen.gr/2018/02/blog-post_27.html.

Αγγλόφωνη ανάλυση μας για το Μακεδονικό ζήτημα και το συλλαλητήριο

Featured

(AP Photo/Giannis Papanikos)

(AP Photo/Giannis Papanikos)

Διαβάστε την Αγγλόφωνη ανάλυση μας για το Σκοπιανό ζήτημα, με εκτενή αναφορά στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και στις αντιδράσεις του πολιτικού κατεστημένου και των ΜΜΕ (Ελληνικών και ξένων). Περιέχει γεωπολιτική ανάλυση, ανάλυση για την ευρύτερη σημασία του συλλαλητηρίου στη σημερινή Ελλάδα, και αναφορά στο παρελθόν και στις παράλληλες δραστηριότητες του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, που θέτει προς αμφισβήτηση την ουδετερότητα και αντικειμενικότητα του.

Διαβάστε την ανάλυση εδώ: https://www.mintpressnews.com/conflict-over-the-name-macedonia-part-of-larger-struggle-for-the-future-of-greece/236814/.

Oct 22

Το κείμενο της συνέντευξης μας με τον Bill Kalivas για αεροπορικά θέματα

ohareΑκολουθεί το κείμενο της ραδιοφωνικής μας συνέντευξης με τον Ελληνοαμερικανό ειδικό για θέματα αεροπλοΐας και τουρισμού Bill Kalivas. Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε την εβδομάδα της 15-21 Οκτωβρίου 2015. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

ΜΝ: Μαζί μας σήμερα στο Διάλογος Radio για την συνέντευξη της εβδομάδας είναι ο ειδικός για θέματα αεροπλοΐας και τουρισμού Bill Kalivas, ο οποίος επίσης έχει ξεκινήσει νέα διαδικτυακή καμπάνια για να προγραμματιστούν περισσότερες απευθείας πτήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα. Bill, ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας σήμερα.

BK: Η χαρά είναι δική μου.

ΜΝ: Για να ξεκινήσουμε, πείτε μας λίγα λόγια για την πρωτοβουλία σας να προγραμματιστούν περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Βόρεια Αμερική προς την Ελλάδα, και πείτε μας επίσης ποια πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύετε ότι θα ήταν η καταλληλότερη για την έναρξη νέων πτήσεων προς την Ελλάδα.

Continue reading

Oct 15

Αυτή την εβδομάδα: Συζήτηση για αεροπορικά και τουριστικά θέματα στο «Διάλογος»

ohareΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Ελληνοαμερικανό ειδικό για θέματα αεροπλοΐας και τουρισμού Bill Kalivas, ο οποίος θα μας μιλήσει για την διαδικτυακή πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για να προγραμματιστούν περισσότερες απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα από τις ΗΠΑ, αλλά και για ευρύτερα θέματα που αφορούν την αεροπορική βιομηχανία και το τουρισμό.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, θα μεταδώσουμε σε επανάληψη την συνέντευξη μας από το Νοέμβριο του 2013 με τον Τζον Πέρκινς, συγγραφέας του βιβλίου «Η Εξομολόγηση Ενός Οικονομικού Δολοφόνου».

Επιπλέον, θα μεταδώσουμε τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο σχολιασμό μας. Όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος».

Apr 13

Αυτή την εβδομάδα: Ειδική εορταστική εκπομπή και συνέντευξη με τον Αναστάσιο Ντάνο

pasxaΑυτή την Μεγάλη Εβδομάδα, το Διάλογος Radio ετοιμάζει για εσάς μια ειδική εορταστική εκπομπή και μια ενδιαφέρουσα και συγκινητική συνέντευξη με τον συγγραφέα, ποιητή, και καθηγητή του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά Αναστάσιο Ντάνο.  Στην συνέντευξη που θα παρουσιάσουμε, ο κ. Ντάνος θα μιλήσει για την Ελληνορθόδοξη θρησκεία της, για το Πάσχα των Ελλήνων, για τα ήθη και έθιμα του Ελληνισμού και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει και ξεπεράσει στο παρελθόν ο Ελληνισμός, και επιφυλάσσει και ένα ειδικό μήνυμα για τους ομογενείς και απανταχού Έλληνες.

Μαζί με την συνέντευξη, θα παρουσιάσουμε εορταστική μουσική στις περισσότερες μεταδόσεις μας (εκτός από τις μεταδόσεις στο City International Θεσσαλονίκης και στο Star Radio Δωδεκανήσου).

Συντονιστείτε για αυτή την εορταστική εκπομπή και συνέντευξη αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στο Διάλογος Radio.  Και από εμάς, πολλές και θερμές ευχές για Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους ακροατές και φίλους μας!