Dec 14

Αυτή την εβδομάδα: Εορταστική εκπομπή με την εξαιρετική φωνή της Μικαέλας Δαρμάνη

darmaniΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, κλείνουμε το έτος 2017 με μια ειδική εορταστική εκπομπή με την ιδιαίτερα ταλαντούχα καλλιτέχνης Μικαέλα Δαρμάνη, η οποία θα μας μιλήσει για την μουσική της και την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία, τις ζωντανές τις εμφανίσεις, τον επερχόμενο δίσκο της, την ραδιοφωνική της εκπομπή, και για το Ελληνικό τραγούδι του χθες και του σήμερα. Επίσης, θα ακούσουμε επιλεγμένα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Μικαέλα Δαρμάνη, απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές φωνητικές ικανότητες της.

Αυτό το ειδικό μουσικό αφιέρωμα θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στην εκπομπή «Διάλογος», ολοκληρώνοντας τον κύκλο εκπομπών μας για το 2017.

Mar 15

Αυτή την εβδομάδα: Συνεντεύξεις με Σπύρο Λαβδιώτη και Dylan Wolfram

lavdiotisΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα μεταδώσουμε δύο συνεντεύξεις που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά θα ακούσουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης μας με τον διακεκριμένο οικονομολόγο, αναλυτή και συγγραφέα Σπύρο Λαβδιώτη, ο οποίος είναι πρώην στέλεχος της κεντρικής τράπεζας του Καναδά και ο οποίος θα μας μιλήσει για θέματα που αφορούν την αρχαία Ελληνική σεισάχθεια, την λιτότητα, το χρέος, και τα παράλληλα νομίσματα. Θα ακούσουμε το Α’ μέρος της συνέντευξης, ενώ το Β’ μέρος θα ακολουθήσει στην επόμενη Ελληνόφωνη μετάδοση μας.bellows

Επίσης, θα παρουσιάσουμε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον νεαρό Έλληνα καλλιτέχνη Dylan Wolfram, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του spoken word. Το αφιέρωμα μας συμπεριλαμβάνει συνέντευξη με τον Dylan Wolfram και τη μετάδοση δύο κομματιών από την πρόσφατη spoken word κυκλοφορία του, με τίτλο “Bellows.”

Όλα αυτά, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Dec 15

Αυτή την εβδομάδα: Εορταστική εκπομπή και συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Στάικο

staikosΑυτή την εβδομάδα, η εκπομπή μας κλείνει το 2016 με ειδική εορταστική εκπομπή, όπου θα παρουσιάσουμε συνέντευξη με το διακεκριμένο Έλληνα αρχιτέκτονα, συγγραφέα και ιστορικό Κωνσταντίνο Στάικο. Ο κ. Στάικος θα μας μιλήσει για την σπουδαία αρχιτεκτονική του καριέρα, για το συγγραφικό του έργο, και για την δωρεά του προς το Ίδρυμα Ωνάση, που θα αποτελέσει την καινούρια βιβλιοθήκη του Ιδρύματος που θα ανοίξει σε λίγο καιρό της πόρτες της προς το κοινό.yiannispappas1

Επίσης, θα ακούσουμε από το αρχείο της εκπομπής μας την Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη μας από το 2014, με τον ευρέως γνωστό Ελληνοαμερικανό κωμικό Γιάννη Παππά, γνωστός και ως «Mr. Panos». O Παππάς μας μίλησε για την καριέρα του και τις Ελληνικές ρίζες του, ενώ θα ακούσουμε αποσπάσματα από τα γνωστά βίντεο του «Mr. Panos».

Όλα αυτά, στην εορταστική εκπομπή μας, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Feb 16

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον δικηγόρο διεθνούς δικαίου Francis Boyle

boyle2Αυτή την εβδομάδα στο «Διάλογος» θα παρουσιάσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Francis Boyle, δικηγόρος διεθνούς δικαίου και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Ο κ. Boyle είναι ο δικηγόρος που οδήγησε τους Τζορτζ Μπους (νεότερος), Ντικ Τσένει, Τόνι Μπλερ και άλλα στελέχη των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου σε διεθνή καταδίκη για βασανισμό και εγκλήματα πολέμου.

Ο κ. Boyle θα μας μιλήσει για αυτή την υπόθεση, για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή και αλλού, για την Αμερικανική εξωτερική πολιτική και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά και για το ζήτημα του Ελληνικού χρέους και των μνημονιακών συμβάσεων και τι προβλέπει το διεθνές δίκαιο για αυτά τα θέματα.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιάσουμε ειδικό αφιέρωμα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που έχουν γράψει καινούρια τραγούδια ως ένδειξη στήριξης των προσφύγων αλλά και της προσπάθειας των Ελλήνων πολιτών στα νησιά του Αιγαίου να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Επιπλέον, θα μεταδώσουμε τον καθιερωμένο μας εβδομαδιαίο σχολιασμό.

Όλα αυτά αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Dec 23

Το κείμενο της συνέντευξης μας με τον καλλιτέχνη Λεωνίδα Μπαλάφα

balafas4Ακολουθεί το κείμενο της εορταστικής ραδιοφωνικής μας συνέντευξης με τον καλλιτέχνη, στιχουργό και τραγουδοποιό Λεωνίδα Μπαλάφα. Αυτή η συνέντευξη μεταδόθηκε την εβδομάδα της 17-23 Δεκεμβρίου 2015. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το podcast της συνέντευξης εδώ.

ΜΝ: Μαζί μας σήμερα για την ειδική εορταστική εκπομπή του Διάλογος Radio είναι ο καλλιτέχνης, μουσικός και συνθέτης Λεωνίδας Μπαλάφας, ο οποίος θα μας μιλήσει για την μουσική του καριέρα, τις πρόσφατες επιτυχίες του, και όχι μόνο. Λεωνίδα, ευχαριστούμε που βρίσκεσαι μαζί μας σήμερα.

ΛΜ: Εγώ ευχαριστώ για την όμορφη αυτή πρόσκληση.

ΜΝ: Για να ξεκινήσουμε, πες μας μερικά λόγια για το πως ξεκίνησες την μουσική σου καριέρα και πως έφτασες μέχρι το Fame Story 4 το 2006 και 7.

Continue reading

Dec 17

Αυτή την εβδομάδα: Εορταστική εκπομπή του «Διάλογος» με τον Λεωνίδα Μπαλάφα!

balafas2Αυτή την εβδομάδα στο «Διάλογος», γιορτάστε τα Χριστούγεννα μαζί σας με ειδική εορταστική εκπομπή, όπου θα παρουσιάσουμε τον γνωστό και ταλαντούχο καλλιτέχνη και στιχουργό Λεωνίδα Μπαλάφα μαζί με ειδικό μουσικό αφιέρωμα!

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας θα μας μιλήσει για την μουσική του καριέρα, τις μουσικές του εμπνεύσεις, τις τελευταίες επιτυχίες του, τις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Αθήνα και στην επαρχία, για τα μελλοντικά του σχέδια και το επερχόμενο του δίσκο, και θα μοιράσει τις δικές του ευχές στους απανταχού Έλληνες. Επίσης, στα πλαίσια της ειδικής εορταστικής εκπομπής μας, θα ακούσουμε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια του!

Συντονιστείτε στην εκπομπή μας για αυτή την συνέντευξη, το μουσικό αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει, και για τον τελευταίο σχολιασμό μας για το 2015! Όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Oct 28

Το σχόλιο του «Διάλογος» για την επέτειο του «όχι»

SholioebdomadasΤου Μιχάλη Νευραδάκη

Στις 28 Οκτωβρίου, οι Έλληνες θα γιορτάσουν την επέτειο του μεγάλου «όχι» και την άρνηση της Ελλάδας να επιτρέψει στα Ιταλικά στρατεύματα να περάσουν από την χώρα. Ένα όχι που έχει παρουσιαστεί στην ιστορία ως ένα δείγμα της μεγάλης αντίστασης των Ελλήνων κατά των Ναζί, παρά το γεγονός ότι προήλθε από την εξίσου φασιστική, αυταρχική κυβέρνηση του Μεταξά.

Σήμερα, η λέξη «όχι» έχει ξεφτιλιστεί. Μετά το υποτιθέμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ένα δημοψήφισμα χωρίς ξεκάθαρο ερώτημα και που, παρά το 62% του «όχι», δεν είχε ξεκάθαρο μήνυμα από τους ψηφοφόρους, όπως φάνηκε στη συνέχεια, είδαμε ακόμα και αυτό το «όχι» να μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε «ναι»… ναι, ναι, NAI σε όλα, σε ακόμα σκληρότερα μέτρα από αυτά που απορρίφθηκαν στο δημοψήφισμα. Και σε αντίθεση με το 1940, εθνική αξιοπρέπεια και, θα έλεγα, εθνική συνείδηση με την καλή του έννοια δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα.

Continue reading

Oct 15

Συνέντευξη για το «Διάλογος» στο GreekTV.com!

GreekTV-logoΔιαβάστε την πρόσφατη συνέντευξη της ενημερωτικής ιστοσελίδας GreekTV.com που είναι αφιερωμένη στο «Διάλογος» και στον παραγωγό και παρουσιαστή της εκπομπής Μιχάλη Νευραδάκη! Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Νευραδάκης μιλάει για την έμπνευση του να ξεκινήσει την εκπομπή το 2010, για την φιλοσοφία που οδηγεί την εκπομπή, την χρήση νέων τεχνολογιών για την μετάδοση και διάδοση των εκπομπών, και για ενδιαφέρουσες στιγμές από το παρελθόν της εκπομπής.

Βρείτε αυτή τη συνέντευξη (στα Αγγλικά) εδώ: http://greektv.com/qa-with-michael-nevradakis/.

Oct 08

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με την καθηγήτρια Déborah Berman-Santana για την κρίση στο Πουέρτο Ρίκο και τις ομοιότητες με την Ελλάδα

deborah1Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία αποκλειστική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν θα θέλατε να χάσετε, με την Déborah Berman-Santana, επίτιμη καθηγήτρια αποικιακών σπουδών και γεωγραφίας στο πανεπιστήμιο Mills College της Καλιφόρνια.

Η Berman-Santana κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο, και θα μας μιλήσει για την οικονομική κρίση που βιώνει αυτό το καιρό η πατρίδα της και για τις πάρα πολλές ομοιότητες που υπάρχουν με την περίπτωση της Ελλάδας, όπως για παράδειγμα τον παρόμοιο τρόπο που αντιμετωπίζεται η κρίση με την εφαρμογή μέτρων λιτότητας, περικοπών, ιδιωτικοποιήσεων, και την εξουσιοδότηση τεχνοκρατών για να λάβουν σημαντικές πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις. Η Berman-Santana θα μας μιλήσει επίσης για την μακρά ιστορία αποικιοκρατίας στο Πουέρτο Ρίκο και πως η σημερινή κρίση σχετίζεται με αυτή την ιστορία, για το πως ο λαός του Πουέρτο Ρίκο αντιδρά στην κρίση, και τις δικές της σκέψεις για την κρίση στην Ελλάδα και μερικά λόγια για το δικό της προσωπικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την Ελληνική γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ακούστε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, καθώς και τον δικό μας σχολιασμό της επικαιρότητας, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στις μεταδόσεις του «Διάλογος»!

Sep 15

Ο «Διάλογος» επιστρέφει με ειδική προεκλογική μετάδοση!

vatikiotis3Ο «Διάλογος» επιστρέψει! Ξεκινάει ο νέος κύκλος εκπομπών του Διάλογος Radio, όπου θα γιορτάσουμε τα πέντε χρόνια μας στον αέρα με ειδική προεκλογική μετάδοση!

Η ειδική μας εκπομπή θα περιέχει δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις: με τον αναλυτή Λεωνίδα Βατικιώτη, μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για το λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους, και με τον επιστήμονα James Petras, του πανεπιστημίου Binghamton της Νέας Υόρκης. Ο Βατικιώτης και ο Petras θα μιλήσουν για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, το δημοψήφισμα και το «όχι» της 5ης Ιουλίου, και για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων.jamespetras5

Επίσης, στις περισσότερες μεταδόσεις μας, θα παρουσιάσουμε τον δικό μας ειδικό σχολιασμό για τις εκλογές, καθώς και καλό Ελληνικό τραγούδι. Όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα μόνο στο «Διάλογος»!

May 14

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον επιστήμονα και συγγραφέα Mark Crispin Miller

markcrispinmiller5Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον επιστήμονα και συγγραφέα Mark Crispin Miller του πανεπιστημίου New York University της Νέας Υόρκης. Ο Miller είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, με τίτλους όπως το “Boxed In: The Culture of TV,” “Cruel and Unusual: Bush and Cheney’s New World Order,” και “Fooled Again: The Real Case for Electoral Reform”, και στην συνέντευξη που θα παρουσιάσουμε, θα μας μιλήσει για την παγκόσμια εξάπλωση του νεοφιλελευθερισμού και τις επιπτώσεις για τη δημοκρατία, τις εκλογές, την παιδεία, και την ελευθερία του τύπου και τις έκφρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα, και παγκοσμίως. Επίσης, θα μας μιλήσει για τη νέα σειρά βιβλίων “Forbidden Bookshelf”, για την οποία είναι συντάκτης, και που αποτελείται από βιβλία που αφορούν σημαντικά πολιτικά, οικονομικά, και στρατιωτικά ζητήματα και που στο παρελθόν έχουν στοχοποιηθεί για λογοκρισία ή απαγόρευση.

mosholiouΕπίσης, θα μεταδώσουμε τον καθιερωμένο μας σχολιασμό της επικαιρότητας και την απάντηση μας σε όσους επικρίνουν αυτούς που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις περισσότερες μεταδόσεις μας θα παρουσιάσουμε ειδικό μουσικό αφιέρωμα για τη Βίκη Μοσχολιού. Σημειώνουμε πως αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των Ελληνόφωνων μεταδόσεων μας ξεκινάει την Παρασκευή 14/5 αντί για την Πέμπτη 13/5.

Συντονιστείτε για όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

May 07

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και καθηγήτρια Irene Archos

greekamericangirl2Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο, μπλόγκερ, και καθηγήτρια Irene Archos, η οποία διδάσκει στο Nassau Community College της Νέας Υόρκης. Η Irene έχει ιδρύσει την πολύ γνωστή ιστοσελίδα greekamericangirl.com, και στην συνέντευξη που θα παρουσιάσουμε, θα μας μιλήσει για την σελίδα της και πως ξεκίνησε, αλλά και για σημαντικά θέματα που αφορούν τις ζωές των Ελλήνων της διασποράς και ιδίως τις γυναίκες της διασποράς, όπως τις πιέσεις που υπάρχουν για να παντρευτούν άλλον Έλληνα και να αναθρέψουν τα παιδιά τους μέσα στην Ελληνική κουλτούρα. Επίσης, θα μας μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της διασποράς ζώντας ανάμεσα σε δύο χώρες και δύο πολιτισμούς, αλλά και για το νέο ίδρυμα που έχει στα σκαριά που θα απευθύνεται στις απανταχού Ελληνίδες.

renakoumiotiΕκτός από την συνέντευξη της εβδομάδας, θα παρουσιάσουμε τον καθιερωμένο μας σχολιασμό της επικαιρότητας, όπου θα αναλύσουμε τις τελευταίες κινήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά τη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων και της λιτότητας. Επίσης, στις περισσότερες μεταδόσεις μας, θα παρουσιάσουμε ειδικό μουσικό αφιέρωμα για την Ρένα Κουμιώτη.

Ακούστε όλα αυτά και πολλά άλλα αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

 

Mar 19

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον Θανάση Γούναρη από το Κόμμα Πειρατών

SAMSUNG CSCΑυτή την εβδομάδα, ο «Διάλογος» επανέρχεται με μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον εκπαιδευτικό Θανάση Γούναρη, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Κόμματος των Πειρατών στην Ελλάδα. Ο Γούναρης θα μας μιλήσει για το Κόμμα των Πειρατών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την δραστηριότητα του και τις θέσεις του. Ο Γούναρης επίσης θα μας προσφέρει τις δικές του εντυπώσεις για τη νέα συγκυβέρνηση, ενώ στην ιδιότητα του σαν εκπαιδευτικός, θα μας μιλήσει για τα φαινόμενα της σχολικής βίας και υποσίτησης στα Ελληνικά σχολεία, και για τον τρόπο που έχει αντιδράσει ο ίδιος και η εκπαιδευτική κοινότητα στην Ελλάδα.

papazoglouΜαζί με την συνέντευξη μας, θα παρουσιάσουμε τον καθιερωμένο σχολιασμό της εβδομάδας, όπου θα μιλήσουμε για τις πρώτες εβδομάδες της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυρίως για τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Επίσης, στις περισσότερες μεταδόσεις μας, θα παρουσιάσουμε ειδικό μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο τραγουδιστή και καλλιτέχνη Νίκο Παπάζογλου.

Ακούτε όλα αυτά και πολλά άλλα αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Mar 05

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον John Hilary για την συμφωνία TTIP

johnhilary1Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, παρουσιάζουμε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συνέντευξη με τον John Hilary, ο οποίος είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης «War on Want», που έχει έδρα το Λονδίνο και που δραστηριοποιείται στην καταπολέμηση της φτώχειας και την ενημέρωση του κοινού για την Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, γνωστή και ως Ευρωατλαντική Συμφωνία, ή Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP). Ο Hilary θα μας μιλήσει για αυτή την συμφωνία, τις κρυφές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες για την επίτευξη της, και για τις πιθανές επιπτώσεις αυτής της συμφωνίας σε θέματα που αφορούν τη δημοκρατία, την οικονομία και την απασχόληση, την ασφάλεια των τροφίμωνzambetas2, και το περιβάλλον, μεταξύ άλλων.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, ακούστε το καθιερωμένο μας σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας στην Ελλάδα, και επίσης, το ειδικό μουσικό αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει για τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργο Ζαμπέτα.

Όλα αυτά και πολλά άλλα αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

Feb 26

Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον Βρετανό οικονομολόγο Roger Bootle

rogerbootle3Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη μας με τον διακεκριμένο Βρετανό οικονομολόγο Roger Bootle, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της οικονομικής φίρμας Capital Economics στο Λονδίνο, ειδικός σύμβουλος του Βρετανικού κοινοβουλίου για οικονομικά θέματα, αρθρογράφος στην εφημερίδα Daily Telegraph, και ο συγγραφέας του βιβλίου “The Trouble With Europe.” Ο Wolfson έχει διακριθεί με το βραβείο οικονομικών Wolfson για την μελέτη του για το πως μία χώρα-μέλος της Ευρωζώνης θα μπορούσε να αποχωρήσει ομαλά από τη νομισματική ένωση, και αυτή την εβδομάδα στην συνέντευξη μας, θα συζητήσουμε την περίπτωση της Ελλάδας με τον κ. Bootle και τα πιθανά οφέλη για την χώρα μετά από μία ενδεχόμενη αποχώρηση από την Ευρωζώνη.

mitsias3Επίσης αυτή την εβδομάδα, ακούστε τον καθιερωμένο σχολιασμό μας, όπου θα συζητήσουμε την συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup και τη συνέχιση της λιτότητας και των δανειακών συμβάσεων. Μετά από το σχολιασμό μας, επιφυλάσσουμε για εσάς ειδικό μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο τραγουδιστή και καλλιτέχνη Μανώλη Μητσιά.

Ακούστε όλα αυτά και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!