Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με την καταξιωμένη σεφ Νταϊάν Κόχυλα

kochilasΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, θα παρουσιάσουμε συνέντευξη με την γνωστή σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια Νταϊάν Κόχυλα.  Η Κόχυλα θα μας μιλήσει για το καινούριο της βιβλίο, τα μαθήματα Ελληνικής μαγειρικής που προσφέρει στην Ικαρία, για τις προοπτικές που έχουν τα Ελληνικά τρόφιμα για καταξίωση στην διεθνή αγορά, για την εκπομπή μαγειρικής, «Τι Θα Φάμε Σήμερα Μαμά» που παρουσίαζε στην Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση, και για πολλά άλλα θέματα.Ikariabook

Μαζί με την συνέντευξη μας με την Νταΐαν Κόχυλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε το καινούριο της βιβλίο, «Ikaria: Lessons on Food, Life, and Longevity From the Island Where People Forget to Die», για τους ακροατές μας που θέλουν να συμβάλλουν στην καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης της εκπομπής μας.  Για να δείτε όλα τα δώρα που προσφέρουμε και να κάνετε την δική σας προσφορά, πατήστε εδώ.

Xatzidakis-MelinaΕπίσης, θα παρουσιάσουμε τον καθιερωμένο σχολιασμό της εβδομάδας, αλλά και ένα ειδικό μουσικό αφιέρωμα στην ζωή και στην μουσική του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζιδάκι (σε όλες τις Ελληνόφωνες εκπομπές μας πλην αυτές στο Star Radio Σύμης και στο City International Θεσσαλονίκης).

Ακούστε αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και πολλά άλλα, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

print

Comments are closed.