Δύο νέες αναλύσεις μας για το δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα στην Ελλάδα

motorcycleΔιαβάστε τις νέες αναλύσεις μας για το ιστορικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου στην Ελλάδα και για την επόμενη μέρα για την Ελλάδα και τον λαό της.

Το πρώτο άρθρο μας, με τίτλο “Greece Referendum: Syriza Didn’t Get The Message“, αναλύει τις πρώτες αντιδράσεις του κυβερνητικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ μετά το “όχι”, την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη, και τις επικείμενες “κωλοτούμπες” που ενδέχεται να ακολουθήσουν εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης. Μπορείτε να διαβάσετε αυτή την ανάλυση (στα Αγγλικά) εδώ:
http://99getsmart.com/greece-referendum-syriza-didnt-get-the-message/. Μπορείτε επίσης να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Το δεύτερο μας άρθρο συντάχθηκε σε συνεργασία με τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο και συγγραφέα Greg Palast, με τίτλο “GREECE’D: We Voted ‘No’ to slavery, but ‘Yes’ to our chains.” Σε αυτό το άρθρο, αναλύουμε την συνεχιζόμενη εμμονή της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, τους αληθινούς σκοπούς πίσω από την δημιουργία του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος, και τους λόγους γιατί η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το ευρώ. Βρείτε την ανάλυση (στα Αγγλικά) εδώ: http://www.gregpalast.com/greeced-we-voted-no-to-slavery-but-yes-to-our-chains/. Μπορείτε να βρείτε την ανάλυση και στην ιστοσελίδα μας.

print

Comments are closed.