Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον δικηγόρο διεθνούς δικαίου Francis Boyle

boyle2Αυτή την εβδομάδα στο «Διάλογος» θα παρουσιάσουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Francis Boyle, δικηγόρος διεθνούς δικαίου και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Ο κ. Boyle είναι ο δικηγόρος που οδήγησε τους Τζορτζ Μπους (νεότερος), Ντικ Τσένει, Τόνι Μπλερ και άλλα στελέχη των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου σε διεθνή καταδίκη για βασανισμό και εγκλήματα πολέμου.

Ο κ. Boyle θα μας μιλήσει για αυτή την υπόθεση, για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή και αλλού, για την Αμερικανική εξωτερική πολιτική και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αλλά και για το ζήτημα του Ελληνικού χρέους και των μνημονιακών συμβάσεων και τι προβλέπει το διεθνές δίκαιο για αυτά τα θέματα.

Επίσης αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιάσουμε ειδικό αφιέρωμα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που έχουν γράψει καινούρια τραγούδια ως ένδειξη στήριξης των προσφύγων αλλά και της προσπάθειας των Ελλήνων πολιτών στα νησιά του Αιγαίου να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Επιπλέον, θα μεταδώσουμε τον καθιερωμένο μας εβδομαδιαίο σχολιασμό.

Όλα αυτά αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο «Διάλογος»!

print

Comments are closed.