Αυτή την εβδομάδα: Συνέντευξη με τον συγγραφέα, ερευνητικό δημοσιογράφο και οικονομολόγο Greg Palast

palast2Αυτή την εβδομάδα, ο «Διάλογος» θα παρουσιάσει την τελευταία εκπομπή της σεζόν 2015-2016, με μια αποκλειστική συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης συγγραφέα, παραγωγό ντοκιμαντέρ, ερευνητικό δημοσιογράφο, και οικονομολόγο Greg Palast. Ο Palast θα μας μιλήσει για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του για την νοθεία των Αμερικανικών εκλογών (με τίτλο «Δημοκρατία σε Τιμή Ευκαιρίας»), και επίσης για το καινούριο του βιβλίο με τίτλο «Πικνίκ για Γύπες», που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με Ελληνική μετάφραση και όπου ο Palast περιγράφει, μεταξύ άλλων, τον ρόλο των μεγάλων τραπεζών και των αρπακτικών fund στην δημιουργία της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Επίσης, ο Palast θα αναλύσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Λατινική Αμερική, όπως την κρίση χρέους του Πουέρτο Ρίκο, την μομφή κατά της προέδρου της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, την καινούρια δεξιά και φιλοαμερικάνικη κυβέρνηση της Αργεντινής, και την οικονομική κρίση που πλήττει την Βενεζουέλα. Επιπλέον, ο Palast θα προσφέρει τις δικές του απόψεις για τα νέα μέτρα λιτότητας που έχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα και θα εξηγήσει γιατί πιστεύει πως η Ελλάδα, έστω και τώρα, πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη.

Συντονιστείτε για αυτή την αποκλειστική συνέντευξη, αλλά και για τον δικό μας καυστικό σχολιασμό των τρεχουσών γεγονότων στην Ελλάδα, αυτή την εβδομάδα μόνο στο «Διάλογος»!

print

Comments are closed.