Το Διάλογος Radio θα μεταδίδεται στη Νότια Αφρική!

hellenicradioΜε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την έναρξη των μεταδόσεων της εκπομπής μας στη Νότια Αφρική, μέσω του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού Νέα Πανελλήνια Φωνή 1422 AM!  Από την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη από τις 13:00-14:00 (τοπική ώρα) θα μεταδίδεται η Ελληνόφωνη εκπομπή μας μέσω της Νέας Πανελλήνιας Φωνής, για την μεγάλη Ελληνική κοινότητα του Γιοχάνεσμπουργκ και της ευρύτερης περιοχής!

Η πρώτη μας μετάδοση, στις 9 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει την πρόσφατη συνέντευξη μας με τον γνωστό και διακεκριμένο Ελληνοαμερικανό υπέρ-δρομέα Dean Karnazes, και θα συνεχίσουμε με άλλη μια επανάληψη εκπομπής από το αρχείο μας την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ενώ καινούριες εκπομπές θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται από την Νέα Πανελλήνια Φωνή στις 23 Ιανουαρίου.

Σύντομα, θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες για όλα όσα θα μεταδώσουμε στην εκπομπή μας μόλις ξεκινήσει ο νέος κύκλος εκπομπών μας για το 2014.  Θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ στην ιστοσελίδα μας, και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter.

Η Νέα Πανελλήνια Φωνή γίνεται ο έβδομος ραδιοφωνικός σταθμός που εντάσσεται στο «δίκτυο» του Διάλογος Radio, ενώ η εκπομπή μας μεταδίδεται πλέον σε τέσσερις ηπείρους!  Καλωσορίζουμε λοιπόν όλους τους νέους ακροατές μας από την Ελληνική κοινότητα της Νότιας Αφρικής στην οικογένεια του Διάλογος Radio και σας ευχόμαστε καλή ακρόαση!

print

Comments are closed.