ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εισαγωγή
Το Dialogos Media ιδρύθηκε το 2010, και από τότε, έχει δραστηριοποιηθεί στα ραδιοφωνικά, έντυπα, και διαδικτυακά μέσα. Ο όμιλος Dialogos Media συμπεριλαμβάνει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική
εκπομπή Διάλογος, η οποία μεταδίδεται από 27 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε πέντε χώρες και τέσσερις ηπείρους, το διαδικτυακό ραδιόφωνο Διάλογος Radio 24/7, που μεταδίδει καλό Ελληνικό τραγούδι και εκπομπές από το αρχείο του Διάλογος Radio σε 24ωρη βάση, και η αρθρογραφία μας, που δημοσιεύεται σε γνωστές ενημερωτικές ιστοσελίδες όπως το MintPress News και το Truthout. Όλα τα μέσα μας είναι μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Το ξεκίνημα
Το Dialogos Media ξεκίνησε ως Austin Hellenic Radio, που ήταν η πρώτη ονομασία της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής μας εκπομπής. Οι εκπομπές μας ξεκίνησαν στις 27 Αυγούστου 2010 στον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό KVRX 91.7 FM που εδρεύει στο Austin του Τέξας. Αρχικά, η εκπομπή μας μεταδιδόταν τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα να αναγνωριστεί στην ευρύτερη περιοχή του Austin για τις μεταδόσεις του, που περιείχαν καλό Ελληνικό τραγούδι, ειδικά αφιερώματα για την Ελληνική μουσική και τον Ελληνικό πολιτισμό, και εβδομαδιαίες συνεντεύξεις με γνωστά πρόσωπα της Ελληνικής και ομογενειακής κοινότητας. Το ξεκίνημα των εκπομπών μας έτυχε να συμπίπτει με το ξέσπασμα της βαθιάς οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ένα γεγονός που τράβηξε την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης και για το οποίο το Austin Hellenic Radio έδωσε ιδιαίτερη έμφαση από τις πρώτες του εκπομπές. Μετά από ένα χρόνο εκπομπών στις πρώτες πρωινές ώρες, το Austin Hellenic Radio μεταφέρθηκε σε νέα ώρα εκπομπής υψηλής ακρόασης τον Αύγουστο του 2011, ενώ στις αρχές του 2012, ξεκίνησε η αναμετάδοση της εκπομπής στην περιοχή του Long Island της Νέας Υόρκης από τον πανεπιστημιακό ραδιοφωνικό σταθμό WUSB 90.1 FM και με την επωνυμία Long Island Hellenic Radio. Οι εκπομπές μας στο KVRX συνεχίστηκαν μέχρι την άνοιξη του 2016.

Νέα αρχή: η αλλαγή ονομασίας σε Διάλογος Radio και η επέκταση μας στα έντυπα μέσα
Το καλοκαίρι του 2012, μετά από σχεδόν δύο χρόνια πετυχημένης παρουσίας στα FM, οι εκπομπές Austin Hellenic Radio και Long Island Hellenic Radio, ενοποιήθηκαν με την κοινή, πλέον, ονομασία Διάλογος. Οι μεταδόσεις μας συνέχισαν στο KVRX και στο WUSB, ενώ επίσης ξεκίνησε η στήλη μας στην Huffington Post τον Ιούνιο του 2012, με στόχο να παρουσιάσουμε ειδήσεις και αναλύσεις από την Ελλάδα από ένα μέσο ευρείας διάδοσης στο κοινό του διαδικτύου. Τον Σεπτέμβριο του 2012, το Dialogos Radio συνέχισε τις εβδομαδιαίες του εκπομπές από καινούριο στούντιο στην Αθήνα, ενώ ξεκίνησε και η πρώτη αναμετάδοση της εκπομπής στην Ελληνική επικράτεια, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Star Radio 104.6 FM, ο οποίος εκπέμπει στην Ρόδο και στην Σύμη Δωδεκανήσου. Η αρθρογραφία μας στην Huffington Post επίσης συνέχισε και επεκτάθηκε και σε ένα επιπλέον διαδικτυακό μέσο, το Daily Kos. Το Νοέμβριο του 2012, το Διάλογος Radio ξεκίνησε ένα νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο, το Διάλογος Radio 24/7, πού από την πρώτη μέρα μεταδίδει καλό Ελληνικό τραγούδι, καθώς και εκπομπές από το μεγάλο και πλούσιο αρχείο του Διάλογος Radio και του Austin Hellenic Radio. Τον Απρίλιο του 2013, ξεκίνησε η αναμετάδοση της εκπομπής μας και στην Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού City International 106.1 FM, μία συνεργασία που έληξε το Ιανουάριο του 2015 όταν λογοκρίθηκε η εκπομπή μας από το σταθμό.  Τον Οκτώβριο του 2013, επεκτάθηκε εκ νέου το “δίκτυο” του Διάλογος Radio, καθώς ξεκίνησε η μετάδοση της εκπομπής μας στο Βόλο από το Ράδιο Μύθος 102.2 FM για σύντομο χρονικό διάστημα, και στην Αυστραλία από το ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ένα, το οποίο εκπέμπει στην ευρύτερη περιοχή της Αδελαϊδας. Το Νοέμβριο του 2013 το δίκτυο μας επεκτάθηκε εκ νέου, καθώς ξεκίνησε η αναμετάδοση της εκπομπής μας από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Σύμη δύο φορές την εβδομάδα. Με το ξεκίνημα του νέου έτους 2014, ο “Διάλογος” επεκτάθηκε και σε 4η ήπειρο, ξεκινώντας την αναμετάδοση της εκπομπής του στη Νότια Αφρική από τον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό Νέα Πανελλήνια Φωνή, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Τον ίδιο μήνα, ξεκίνησε η αναμετάδοση των εκπομπών μας και από το Ράδιο Όλυμπος 100.2 FM στην Κάρπαθο.

Τον Απρίλιο του 2014, το Διάλογος Radio ξεκίνησε μια καινούρια συνεργασία με μία από τις δημοφιλέστερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ελλάδας, το Press Project, καθώς και με την Αγγλόφωνη έκδοση τους, το Press Project International. Η συνεργασία συμπεριλαμβάνει την μετάδοση ολιγόλεπτων δελτίων ειδήσεων με την ανασκόπηση της Ελληνικής επικαιρότητας της περασμένες εβδομάδας, με επιμέλεια από την ομάδα συντακτών του Press Project, και την αναδημοσίευση συνεντεύξεων, podcast, και άλλου υλικού του «Διάλογος» στις ιστοσελίδες του Press Project. Αυτή η συνεργασία διήρκεσε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014.

Το Σεπτέμβριο του 2014, με την έναρξη της νέας σεζόν 2014-15 του «Διάλογος», το δίκτυο αναμετάδοσης της εκπομπής επεκτάθηκε εκ νέου, προσθέτοντας σταθμούς στην Αυστραλία (2MM Radio στο Σίδνεϊ, Ντάργουιν, και Γουολονγκόνγκ), στα Χανιά (Κρήτη FM 101,5) και στο Χάλιφαξ (Νέα Σκωτία) του Καναδά (CKDU 88.1 FM). Επίσης, προστέθηκε η Ελληνόφωνη μετάδοση μας στο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού KVRX. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2014, η εκπομπή μας ξεκίνησε τις μεταδόσεις του από το διαδικτυακό Μετάδεύτερο Πρόγραμμα, η συνέχεια του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ. Τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2014, η εκπομπή μας επέκτεινε ακόμα περισσότερο το δίκτυο της, προσθέτοντας αναμεταδόσεις στο Σικάγο (WCRX FM 88.1) και παγκοσμίως στα βραχέα κύματα, αντικαταστώντας το κενό που άφησε το κλείσιμο της Φωνής της Ελλάδας, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Global24 Radio. Οι εκπομπές αυτές συνέχισαν μέχρι το τέλος της άνοιξης του 2015.

Το Ιανουάριο του 2015, οι εκπομπές μας προστέθηκαν και στο πρόγραμμα του διαδικτυακού σταθμού e-roi.gr, ενώ τον Απρίλιο του ίδιου έτους επέστρεψαν οι μεταδόσεις μας στη Θεσσαλονίκη, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Έλληνες Radio. Το Ιούνιο του 2015, το δίκτυο συνεργαζώμενων σταθμών μας έφτασε τους 20 σταθμούς, καθώς ξεκίνησε η αναμετάδοση της εκπομπής μας από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Μπεγλέρι. Το δίκτυο μας επεκτάθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ξεκίνησε η αναμετάδοση της εκπομπής μας από το Hellenic Radio στο Περθ της Αυστραλίας. Τον Απρίλιο του 2016, η εκπομπή εντάχθηκε στο πρόγραμμα των διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών Radio Greece AU (σταμάτησε το Σεπτέμβριο του 2017) και Ράδιο Μάνα Ελλάδα. Στη συνέχεια, οι εκπομπές μας επεκτάθηκαν και στην πολιτεία Μισούρι των ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2016, μέσω της συνεργασίας μας με τον ραδιοφωνικό σταθμό KXMS 88.7 FM στην πόλη Joplin.

Το Δεκέμβριο του 2016, ξεκίνησαν οι μεταδόσεις της εκπομπής από το νεοσύστατο  Radio Cobleskill 105.9 FM της Νέας Υόρκης. Το Ιανουάριο του 2017, ξεκίνησε η αναμετάδοση των εκπομπών μας από το ραδιοφωνικό δίκτυο Global Community Radio 1, που παρέχει ραδιοφωνικές εκπομπές σε ένα παγκόσμιο δίκτυο σταθμών, με τις εκπομπές μας να ακούγονται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς WLRI 92.9 FM (περιοχή Lancaster στην Πενσιλβανία), KLQS 96.9 FM (περιοχή Agua Dulce στην Καλιφόρνια), KIEZ 106.7 FM (περιοχή Monroe της Λουιζιάνα), KFZR 93.3 FM (περιοχή Frazier Park της Καλιφόρνια) και στους διαδικτυακούς σταθμούς WMS-DB, Wings Radio 1 και KNDY Extra (στους τελευταίος δύο σταθμούς μέχρι το φθινόπωρο του 2017). Το Φεβρουάριο του 2017, ξεκίνησαν οι μεταδόσεις της εκπομπής μας από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Agape Greek Radio.

Για το ξεκίνημα της ραδιοφωνικής σεζόν 2017-2018 έληξε η συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Star Radio 104.6 FM, Κρήτη FM 101.5, Έλληνες Radio, Ράδιο Σύμη, και e-roi.gr, ενώ ξεκίνησαν οι μεταδόσεις της Ελληνόφωνης εκπομπής μας από τον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό CHIR Greek Radio, με έδρα το Τορόντο του Καναδά και εμβέλεια σε καλωδιακά δίκτυα στις πόλεις Τορόντο, Μόντρεαλ, Οτάβα, Πόλη του Κεμπέκ, Χάμιλτον, και την περιοχή του Νιαγάρα, και επίσης ξεκίνησαν οι μεταδόσεις μας από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς WRCT 88.3 FM στο Πίτσμπουργκ, WXDR 98.9 FM (Dolphin Radio) στη Νέα Ορλεάνη, και στο WRFN 103.7 & 107.1 FM (Radio Free Nashville) των Ηνωμένων Πολιτειών, και από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό The Global Voice.

Ο στόχος μας

Από τότε που ξεκινήσαμε, ο στόχος μας στο Διάλογος Media ήταν η προβολή και η προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού, καθώς και η παρουσίαση μιας θετικής εικόνας για την Ελλάδα και την Κύπρο. Επίσης, στόχος μας ήταν η έγκυρη ενημέρωση και ανάλυση γεγονότων από την Ελλάδα και την Κύπρο, ιδιαίτερα σε μια εποχή οικονομικής, πολιτικής, και κοινωνικής κρίσης στις δύο χώρες.  Οι στόχοι μας μπορούν να χωριστούν σε δύο βασικές κατηγορίες:

Ενημέρωση και ανάλυση: ο κεντρικός άξονας του ενημερωτικού προγράμματος του Διάλογος Radio είναι η εβδομαδιαία μετάδοση συνεντεύξεων μέσω της εκπομπής μας, με την ονομασία Dialogos Interview Series. Από το 2010 και μέχρι σήμερα, έχουμε μεταδώσει συνεντεύξεις με διακεκριμένα πρόσωπα από την Ελλάδα, την Κύπρο, και την ομογένεια, καθώς και συνεντεύξεις από γνωστά πρόσωπα του εξωτερικού, για θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την Κύπρο, και τον Ελληνισμό γενικότερα. Έχουμε πάρει συνεντεύξεις από οικονομολόγους, από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, από μουσικούς και άτομα του καλλιτεχνικού χώρου, από πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, επιστήμονες, ακτιβιστές, επιχειρηματίες, αθλητές, από γνωστούς σεφ, από φοιτητές, και από πολλούς άλλους. Ανάμεσα τους, μεγάλα ονόματα όπως τους παγκόσμιας φήμης επιστήμονες Noam Chomsky, Tariq Ali και Henry Giroux, τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Greg Palast, τον συγγραφέα John Perkins, τους οικονομολόγους Mark BlythHa-Joon ChangRoger Bootle, Στέργιο ΣκαπέρδαWarren Mosler, και Λεωνίδα Βατικιώτη, τον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου, τον συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη, επιστήμονες όπως τον James Petras, τη γνωστή σεφ Diane Kochilas, τη γνωστή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα, τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος Imam Baildi, τους γνωστούς κωμικούς Angelo Tsarouchas και Yiannis Pappas, τον αθλητή Dean Karnazes, και τον επιστήμονα της NASA Περικλή Παπαδόπουλο, μεταξύ άλλων. Επίσης, εκτός από τις συνεντεύξεις μας, έχουμε μεταδώσει δεκάδες αναλύσεις για επίκαιρα θέματα που αφορούν την Ελλάδα και τον απανταχού Ελληνισμό.

Πολιτισμός: οι εκπομπές μας έχουν προβάλλει τον Ελληνικό πολιτισμό με ποικίλους τρόπους: μέσω της μετάδοσης πολλών ειδών Ελληνικής μουσικής, από τα ειδικά μουσικά αφιερώματα που έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς, όπως τα αφιερώματα μας για την μουσική και την ζωή του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη καθώς και τα αφιερώματα μας για την νησιώτικη μουσική, τα ρεμπέτικα, κ.α. Επίσης, πολλές από τις συνεντεύξεις που έχουμε μεταδώσει έχουν παρουσιάσει τα έργα Ελλήνων και ομογενών καλλιτεχνών, μουσικών, και σκηνοθετών, ενώ επίσης έχουμε παρουσιάσει συνεντεύξεις με εκπρόσωπους από Ελληνικά πολιτισμικά ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τεχνολογικές Εφαρμογές
Οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές ξεκίνησαν από τα πανεπιστημιακά ραδιόφωνα των Ηνωμένων Πολιτειών, και συνεχίζονται να μεταδίδονται από πανεπιστημιακά ραδιόφωνα μέχρι σήμερα. Διατηρώντας το εκπαιδευτικό, πειραματικό, και ερευνητικό πνεύμα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, το Διάλογος Radio, από την πρώτη στιγμή, ήταν πρωτοπόρος στην τεχνολογική καινοτομία και εφαρμογή, αναζητώντας νέους τρόπους για να επεκτείνουμε τις μεταδόσεις μας μέσω των νέων τεχνολογιών, με τρόπο μάλλον ασυνήθιστο για ένα σχετικά μικρό μη-κερδοσκοπικό μέσο επικοινωνίας.  Η τεχνολογική μας δραστηριότητα και καινοτομία συμπεριλαμβάνει τις εξής προσπάθειες:

 • Δημιουργία εφαρμογής για κινητές συσκευές Android, ελεύθερα διαθέσιμη από το Google Play Store.
 • Δημιουργία εφαρμογής για συσκευές Kindle, ελεύθερα διαθέσιμη από το Amazon Appstore. Είναι η πρώτη εφαρμογή Ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού για τα Kindle.
 • Δημιουργία εφαρμογής για συσκευές BlackBerry, ελεύθερα διαθέσιμη από το BlackBerry App World.
 • Δημιουργία εφαρμογών για τον περιηγητή Google Chrome, ελεύθερα διαθέσιμα από το Chrome Web Store.
 • Διαθεσιμότητα όλων των συνεντεύξεων μας σε μορφή podcast από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εκπομπής μας. Τα podcast μας πλέον συμπεριλαμβάνονται στο iTunes, στο TuneIn.com, στις εφαρμογές Nobex Radio, weCast, Player FM, και Stitcher, στην εφαρμογή μας για τις συσκευές Android, σε όλες τις συσκευές Windows Phone και στο λειτουργικό σύστημα Windows 8 και 10 μέσω του Windows Store, και αλλού. Είμαστε ένα από τα ελάχιστα Ελληνικά podcast που συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς τους καταλόγους.
 • Ηλεκτρονικό αρχείο εκπομπών: για την εξυπηρέτηση των ακροατών μας που δεν έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τις εκπομπές μας σε πρώτη μετάδοση, έχουμε προσφέρει τις ηχογραφημένες εκπομπές μας αυτούσιες μέσω της ιστοσελίδας της εκπομπής μας, καθώς και μέσω της εφαρμογής μας για τις συσκευές Android.
 • Το στήσιμο ενός νέου διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, του Διάλογος Radio 24/7, παρουσιάζοντας καλό Ελληνικό τραγούδι, μαζί με εκπομπές και συνεντεύξεις από το αρχείο μας, με υψηλής ποιότητας ήχο. Το Διάλογος Radio 24/7 έχει συμπεριληφθεί σε μεγάλους καταλόγους ραδιοφωνικών σταθμών, όπως το iTunes Radio (όπου είναι ένα από τα πολύ ελάχιστα Ελληνικά ραδιόφωνα που έχει επιλέξει η Apple για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο ραδιοφωνικών σταθμών του iTunes), το TuneIn.com, κ.α., καθώς και μέσω των εφαρμογών Nobex Radio και Simple Radio.
 • Δυναμική και αναπτυσσόμενη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, ιδίως στο Facebook και στο Twitter.

Διακρίσεις
Σε λιγότερο από τρία χρόνια λειτουργίας, έχουμε ήδη κερδίσει αρκετές διακρίσεις για τις ραδιοφωνικές μας μεταδόσεις και για την δημοσιογραφία μας.  Αυτές οι διακρίσεις συμπεριλαμβάνουν:

 • Καλύτερο podcast και καλύτερη εκπομπή λόγου-ειδήσεων-πολιτισμού (Ελληνικά Ραδιοφωνικά Βραβεία 2012-13)
 • Καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή ειδικής στόχευσης στο πανεπιστημιακό ραδιόφωνο (Radioflag.com, 2012)
 • Κοινοτική ραδιοφωνική εκπομπή της χρονιάς για τον ραδιοφωνικό σταθμό KVRX (2010-11)
 • Βράβευση από το Alpha Omega Council με το Peter J. Agris Memorial Journalism Award για την δημοσιογραφική δραστηριότητα του Μιχάλη Νευραδάκη, παραγωγό και παρουσιαστή του Διάλογος Radio (Καλοκαίρι 2011)
 • Παρουσίαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Alpha στην Ελλάδα (Νοέμβριος 2011)

Επίσης, η δουλεία μας έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μέσα όπως το National Public Radio (NPR), Hot Doc, Αθήνα 9,84 FM, The Daily TexanAustin-American Statesman, και αλλού.

Συνεργασίες
Το Dialogos Radio και το Dialogos Media διατηρούν συνεργασίας με πολλά γνωστά μέσα ενημέρωσης  που συμπεριλαμβάνουν:

Το Διάλογος Radio είναι μέλος του International Association of Internet Broadcasters (IAIB). Οι εκπομπές μας είναι μία παραγωγή της μη-κερδοσκοπικής εταιρείας Dialogos of Cobleskill, Incorporated, με έδρα την Νέα Υόρκη (Η.Π.Α.).

Το παγκόσμιο δίκτυο του «Διάλογος»

Long Island, NY (ΗΠΑ) WUSB 90.1-107.3 FM & wusb.fm
Chicago, IL (ΗΠΑ) WCRX 88.1 FM & wcrxfm.com
New Orleans, LA (ΗΠΑ) WXDR 98.9 FM Dolphin Radio & dolphinradio.org
Pittsburgh, PA (ΗΠΑ) WRCT 88.3 FM & wrct.org
Nashville, TN (ΗΠΑ) WRFN 103.7-107.1 FM Radio Free Nashville & radiofreenashville.org
Joplin, MO (ΗΠΑ) KXMS 88.7 FM
Capital Region, NY (ΗΠΑ) WCSQ 105.9 FM Radio Cobleskill
Gap/Lancaster, PA (ΗΠΑ) WLRI 92.9 FM & mywlri.com
Agua Dulce, CA (ΗΠΑ) KLQS 96.7 FM & διαδικτυακή μετάδοση
Frazier Park, CA (ΗΠΑ) KFZR 93.3 FM
Monroe, LA (ΗΠΑ) KIEZ 106.7 FM
Κάρπαθος Ράδιο Όλυμπος 100.2 FM & radioolympos.gr
Sydney (Αυστραλία) 2MM Radio 1665 AM & 2mm.com.au
Darwin (Αυστραλία) 2MM Radio 1656 AM & 2mm.com.au
Wollongong (Αυστραλία) 2ΜΜ Radio 99.3 FM & 2mm.com.au
Adelaide (Αυστραλία) Ράδιο Ένα 87.6 FM & 152.2 MHz VHF Hi-Band & radioena.com
Perth (Αυστραλία) Hellenic Radio 161.95 MHz VHF Hi-Band & hellenicradioperth.gr
Toronto, Montreal, Ottawa,
Quebec City, Hamilton,
Niagara region (Καναδάς)
CHIR Greek Radio (Rogers & Bell Fibre Digital Cable) & chir.com
Halifax, Nova Scotia (Καναδάς) CKDU 88.1 FM & ckdu.ca
Johannesburg (Νότια Αφρική) Νέα Πανελλήνια Φωνή 1422 AM & hellenicradio.org.za
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως Μεταδεύτερο Πρόγραμμα & metadeftero.gr
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως Agape Greek Radio & agapegreekradio.com
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως The Global Voice & theglobalvoice.info
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως Ράδιο Μπεγλέρι & www.radiobegleri.com
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως Ράδιο Μάνα Ελλάδα & manaellada.net
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως   WMS-DB & wms.airtime.pro
Διαδικτυακά – Παγκοσμίως Διάλογος Radio 24/7 & dialogosmedia.org

Το προσωπικό του «Διάλογος»

headshot_radio Μιχάλης Νευραδάκης (Παραγωγός και Παρουσιαστής)
Ζωή Χαψή (Αντιπρόεδρος)