Αυτή την εβδομάδα: Ειδικό Αφιέρωμα για τους Imam Baildi!

imambaildiΑυτή την εβδομάδα στην εκπομπή μας, παρουσιάζουμε ένα αποκλειστικό, ειδικό αφιέρωμα για το γνωστό μουσικό συγκρότημα Imam Baildi.  Αυτή η εκπομπή θα παρουσιάσει τραγούδια από το καινούριο δίσκο των Imam Baildi, «Τρία», καθώς και συνέντευξη με ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, τον Λύσανδρο Φαληρέα, ο οποίος θα μας μιλήσει για το συγκρότημα και τα τελευταία νέα τους, την πρόσφατη περιοδεία των Imam Baildi στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, το καινούριο τους δίσκο, για το τι τους εμπνέει, για τα μελλοντικά σχέδια του συγκροτήματος, ενώ επίσης επιφυλάσσει για τους ακροατές μας και ανακοίνωση για μία νέα συνεργασία των Imam Baildi που θα ενδιαφέρει ιδιαιτέρως τους ακροατές μας και τους φίλους του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική!

Επίσης, προσφέροντας την δική σας προσφορά στην φθινοπωρινή καμπάνια οικονομικής στήριξης της εκπομπής μας, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο δίσκο των Imam Baildi σε ψηφιακή μορφή, σαν δώρο από εμάς για την προσφορά σας!

Συντονιστείτε για αυτό το ειδικό αφιέρωμα και την συνέντευξη μας με τον Λύσανδρο Φαληρέα, καθώς και για το καθιερωμένο σχόλιο της εβδομάδας, αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στο Διάλογος Radio!

print

Comments are closed.