Η συνέντευξη μας, μαζί με τον Greg Palast, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, στο ραδιοφωνικό σταθμό WBAI Νέας Υόρκης

fornaroΑκούστε τις συνεντεύξεις του Μιχάλη Νευραδάκη (Διάλογος) και του παγκόσμιας φήμης ερευνητικού δημοσιογράφου και συγγραφέα Greg Palast, που μεταδόθηκε στις 16 Ιουλίου στην εκπομπή The Julianna Forlano Show στο ραδιοφωνικό σταθμό WBAI 99.5 FM στην πόλη της Νέας Υόρκης. Αυτή η ηχογράφηση περιέχει τις πλήρης συνεντεύξεις του Νευραδάκη και του Palast, συμπεριλαμβανωμένου κομματιών που δεν μεταδόθηκαν αρχικά στον αέρα.

Σε αυτές τις συνεντεύξεις, συζητάμε τη νέα συμφωνία λιτότητας και το τρίτο μνημόνιο που συμφωνήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την πλήρη κωλοτούμπα της κυβέρνησης σε σχέση με το μήνυμα που έλαβε από τον Ελληνικό λαό μέσω του δημοψηφίσματος, και σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, συζητάμε τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και το τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα μετά από την συμφωνία.

Ακούστε αυτές τις δύο συνεντεύξεις διαδικτυακά στο http://www.juliannaforlano.com/196/ ή μέσω του podcast μας, μου μπορείτε να το βρείτε απευθείας από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα podcast μας στις επίσημες εφαρμογές του Διάλογος Radio για τις συσκευές Android, BlackBerry, και Kindle και για τον πλοηγητή Google Chrome, στο iTunes, TuneIn.com, Windows Store, και στις εφαρμογές Nobex Radio, weCast, PlayerFM, και Stitcher.

print

Comments are closed.